Filmpjes

Waar kun je mijn stem allemaal horen? Van commercial tot bedrijfsfilm en uitleganimatie. Hier vindt je een aantal voorbeeldprojecten van verschillende soorten filmpjes.

Explainimation

Natuurlijk is de stem van groot belang bij een explainimation….. Eehh een explainiwat?
een uitlegvideo of explainimation is een video die met een animatie duidelijk maakt hoe iets werkt, hoe iets moet gebeuren, of andere uitleg over een bepaald onderwerp. Zodat anderen de stappen kunnen volgen of bepaalde informatie en materie kunnen begrijpen. Als gewezen animatieproducer ben ik er dol op! Vooral ook omdat het vaak hele mooi geanimeerde werkjes worden.

Redress Beleidsvoering

Stotteren.nl

Hoe doe je onderzoek in een archief?

Duurzame zuivelketen

De Praktijkplanner

Dimpact digitale formulieren

Digitale transformatie

Hoe werkt moeders voor moeders?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm heeft een goede stem nodig die de tekst tot leven brengt. Een stem die past bij de uitstraling van het bedrijf. Met een goede bedrijfsfilm krijgen klanten direct een beter beeld van wat jouw bedrijf doet en welke usp’s jouw bedrijf bijzonder maken. Meer Lezen

We advise inzichttool pensioensparen
Vlietkinderen kinderopvang
Het leerwerkbedrijf van Cordaan

Montaigne Lyceum

Campagnefilmpjes

Campagnefilmpjes zijn filmpjes die gebruikt worden voor een campagne.. ja duuhhh!!! In een campagne is het de bedoeling dat een bepaalde boodschap of dienst onder de aandacht wordt gebracht van een bepaald publiek.. Vaak worden daar ook leuke explanimations voor gebruikt!

Gemeente Haarlem veilig zwemmen

Campagnefilm Moeders voor Moeders

Steunpunt gedupeerden toeslagenaffaire

Tulpen.nl de nieuwe slogan

Promotional/ Commercial / Tutorial / Trailer / Informational / Educational

Ach ja en dan zijn er nog wat heel wat verschillende filmpjes te bedenken natuurlijk ! Want overal is tegenwoordig wel een filmpje voor nietwaar? Hieronder nog een paar leuke projecten en mooie klanten waar ik voor mocht werken.

Breuning trouwringen promotional

Commercial Tulpen.nl

Re:Action VR game tutorial

Van Gog kwekerijen trailer


Rijksmuseum Rondleiding

TNO nieuwe generatie zonnepanelen