Voice-over boeken

Hier lees je wat ik kan betekenen voor jou, hoe je mij gemakkelijk als voice-over kan boeken en hoe een samenwerking verloopt. Misschien heb je nog wat vragen? Bijvoorbeeld hoe je bepaalt wat een goede stem is voor jouw project? Of wil je meer weten over mij? Kijk dan even op deze pagina’s : Vrouwelijke voice-over gezocht! / Wie ben ik? / Wat anderen over mij zeggen..

Voor alle producties geef ik jou deze services:

  1. Een scherpe prijs én persoonlijk contact, belangrijk voor die perfécte tone-of-voice.  
  2. Snelle levering. Dat kan bij korte projecten vaak al binnen 24 uur tot max twee werkdagen.
  3. GRATIS proefdemo
  4. Tone-of-voice GARANTIE  Ben je tóch niet helemaal tevreden over de tone-of-voice?  Dan verzorg ik een gratis retake voor je.

Hoe verloopt de samenwerking?

De eerste stap is dat je contact opneemt. Dan kunnen we bespreken wat je nodig hebt en wat de ideeën zijn.

Hoe wil je dat de stem klinkt?
Luister alvast even naar deze tone-of-voices!

Wie is je publiek?

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je al precies weet welke tone -of voice je zoekt en welk effect jij wilt bereiken met je boodschap en je product. Helder! Bij de meeste stemmenbureaus kies je dan online een stem, een tone- of- voice, upload je je tekst en je briefing en tja dan hoop je dat het goed komt nietwaar?

Persoonlijk contact voor die perfécte tone-of-voice
Veel klanten vinden het echter fijn om direct te kunnen afstemmen met de voice-over.  Iemand die verschillende stijlen in huis heeft zodat je samen op zoek kan gaan naar wat het beste past. Graag ga ik samen met jou aan de slag voor het vinden van de juiste tone-of voice. Heb je een tekst voor je voice over en wil je een gratis demo? Geen probleem! Neem vandaag nog contact op en laten we kijken hoe we samen iets moois kunnen maken! Jij hebt een idee, ik ga ermee aan de slag en vaak ontstaat dan het beste resultaat tijdens het werken. Helder! 

Snelle levering
Na de ideeën besproken te hebben worden we het eens over de inhoud en de overeenkomst. Zie ook Voice-over tarieven voor mijn tarieven en voorwaarden. Voor een voice over kan dat allemaal heel vlot geregeld worden, zodat je snel een eindresultaat in je mailbox hebt.

Teksten
Ik krijg van jou de definitieve tekst aangeleverd. Als we alles goed van tevoren hebben afgestemd, kan er weinig misgaan. Mocht er naderhand onverhoopt nog een woord of zin veranderd worden of je toch een andere tone of voice geschikter vinden, no worries; ik spreek het kosteloos opnieuw voor je in. Als de tekstwijzingen aanzienlijk meer werk opleveren, spreken we samen een duidelijke en eerlijke meerprijs af. Heb je twijfels over je tekst of vragen? Geef dat dan even van tevoren aan dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Vaak kan een kleine aanpassing al een groot verschil maken. Een beetje redigeren hier en daar hoeft ook niet altijd wat extra te kosten

And that’s when the magic happens… !
In mijn eigen studio neem ik de besproken tekst op waarbij ik zelfregistrerend werk. Ik geef je desgewenst meerdere variaties. Je krijgt kosteloos een correctieronde voor de tone-of-voice, maar als we alles aan de voorkant goed doorspreken, is dat helemaal niet nodig. Ik kan je de voiceover aanleveren in alle gangbare formaten voor verdere verwerking. In principe verstrek ik de ‘ruwe opname’ zoals dat heet. Indien gewenst kan ik daarbij gratis de opname voor je op maat knippen en ademhalingen (niet allemaal! dan klinkt het niet natuurlijk meer.. 🙂 , plopjes, klikjes of andere onzuiverheden verwijderen.

Mixen en masteren
Voor audio mixen en mastering werk ik samen met een professionele post-productie studio en kunnen eventuele wensen als die er zijn besproken worden tegen nader te bespreken voorwaarden (kosten vanaf €50).

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je ! voice over heleen met pay off voor die perfected tone of voice