Stemdemo’s en voorbeeldprojecten

Een voice over tekst kun je natuurlijk op vele manieren inspreken. Het kan warm, vriendelijk en betrokken.  Of juist zakelijk of neutraal.. of iets daar tussenin.. Of je kunt het allemaal wat spannender maken. En zo zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Het is maar hoe je het hebben wilt. Ik zoek graag samen naar de juiste vorm bij een tekst. Misschien moeten we eens bellen. Informeren en overleggen is altijd gratis.

Hier hoor je vast een aantal verschillende mogelijkheden. Je kunt deze demo’s ook downloaden door in de file op de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor download audio.  Twijfel je nog over de beste richting voor jouw project? Ik maak graag een gratis proefopname voor je!

Allround demo 2022
Demo basisstemgeluid
Verschillende tone-of-voices achter elkaar
Zo klink ik in het Engels!
Demo naratief

Voorbeelden van recent werk

Niet alleen verzorgde ik de voice-over voor de nieuwe slogan van tulpen.nl maar ik kwam ook op beeld voor de campagne!
Voice over voor het Rijksmuseum, scholenbezoek doven en slechthorenden.
Moeders voor moeders campagnefilmpje
Tulpen.nl commercial

Hoe doe je onderzoek in een archief?
Tutorial voor de VR game Re:action. Een serious game met als doelstelling jongeren bewust te maken van messengeweld.

Veel van de projecten waar ik aan werk zijn op gesloten online platforms waardoor ik deze content niet altijd openbaar mag delen. Bijvoorbeeld deze:

Thar Online

Nxplorers Junior online platform 2021/ 2022.
NXplorers Junior is een innovatief, online onderwijsprogramma dat leerlingen uit groep 7 en 8 spelenderwijs laat kennismaken met het complexe en creatieve denken dat nodig is om positieve verandering teweeg te brengen.